Subvenció de certificat ORC Club

La Federació Catalana de Vela segueix amb el seu objectiu, que cada vegada hi hagi més embarcacions navegant. Per aquest fet a tret una nova promoció del creuer.

Aquesta promoció va dirigida a totes aquelles embarcacions que en els darrers anys no hagin tingut un certificat de ràting, la federació els hi subvencionarà un certificat ORC Club, perquè pugui participar en totes les regates del calendari.

Això es una acció 100% subvencionada per tal facilitar a tots els armadors de Catalunya que no han tingut certificat de ràting ORC. Per poder tenir un certificat ORC Club 2021 per la seva embarcació y poder gaudir així de totes les regates de calendari Català i estatal.

Adjunt trobareu un document explicatiu de com sol·licitar aquests certificats i els requeriments necessaris. També unes FAQS, per resoldre els dubtes que pugui tenir.

Us podeu dirigir a la FCV per qualsevol dubte o aclariment: creuers@vela.cat

Document Promoció Creuer ORC

FAQS