Regata 4 Clubs – 5 Juliol 2020

Naveg@ants!, ens plau molt comunicar-vos que tornem a posar-nos en marxa després d’aquesta aturada involuntària. I ho fem en gran! Pròxim 5 de Juliol: REGATA 4 CLUBS.

A continuacio teniu l’anunci de Regata:
AR Trofeo BARCELONA 4 CLUBS 2020 ORC versio 1

Com sabeu les regates 4Clubs es fan conjuntament amb el RCNB, RCMB, CVB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC. Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 4Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

Participants del Club de Mar Port Olímpic, recordeu que la reunió de patrons és a les 10 i el senyal d’atenció a les 12h.

Els dies vinents publicarem les Instruccions de Regata i el Canal per la prova.

Per tal de complir amb les normes sanitàries i donar seguretat a tots els participants no hi haurà entrega de premis excepcional en aquesta ocasió i l’esmorzar de la reunió de patrons només hi haurà cafè.

Aquesta prova s’afegeix a la Lliga en curs i recordeu que les tres proves de la lliga vigent que no s’han celebrat se celebraran en les dates de: 13/9, 4/10 i 8/11.

A partir de gener de 2021 començarà la nova Lliga Club de Mar Port Olímpic que en endavant se celebrarà en anys naturals de gener a desembre