Final Concessió Port Olimpic 2020

La Junta Club de Mar Port Olímpic segueix amb molt d’interès les evolucions del projecte que ha de finalitzar amb la concessió del Port Olímpic l’any 2020 i que obrirà una nova etapa que afectarà a tots els usuaris del Port: amarristes, professionals, oci i restauració, Escoles, Federació, al mateix Club de Mar que té la seva seu dins de la marina del Port i també als veïns del barri i la resta de ciutadans de la ciutat que gaudeixen d’un equipament tan important de la ciutat.

Per tot això la informació que anem recollint en totes les reunions a les quals el Club de Mar està convidat com un dels actors històrics del Port i que es va actualitzant dia a dia, la volem posar a disposició dels socis del Club, amarristes o no i a tota aquella gent que tingui interès a rebre el parer del Club de Mar Port Olímpic en aquest respecte.

En aquest ànim hem habilitat un formulari de contacta especialment dirigit a aquestes persones. El trobareu en el punt de menú CLUB/AMARRISTES CONCESSIÓ.

Aquí en teniu l’enllaç: http://cmpo.cat/amarristes-concessio/

Restem a la vostra disposició,

Junta Club de Mar Port Olímpic