ANUNCI REGATA 3 CLUBS 2018

Aquest 2018 estem programant TRES proves amb col·laboració amb el RCMB I RCNB, les anomenades Regates 3 Clubs. Tal com vam fer el setembre passat i que tant va agradar a tots els navegants habituals de la zona de Barcelona.

Les dates escollides són el 21 de gener, 15 d’abril i 16 de setembre.

Com sabeu les regates 3Clubs es fan conjuntament amb el RCNB, RCMB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC. Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 3Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

A continuació teniu l’Anunci de Regata:
Anunci Regata 3Clubs

Anirem fent publicitat de les proves tal i com es vagin apropant les dates.