Calendari Regates Lliga 2017/18 – Canvi

Aquest 2018 estem programant més proves amb col·laboració amb el RCMB I RCNB, les anomenades Regates 3 Clubs. Tal com vam fer el setembre passat i que tant va agradar a tots els navegants habituals de la zona de Barcelona.

Hem hagut de fer un nou canvi en el calendari, que afecta nomès a la prova de Gener, que serà el 21 de gener vinent per incloure-la a la 3Clubs. Treure’m la de juny. Tanmateix la prova d’Abril també quedarà inclosa a la 3Clubs. Hem fet el canvi en les instruccions i a l’anunci de la Lliga de Regates 2017/18.

Com sabeu les regates 3Clubs es fan conjuntament amb el RCNB, RCMB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC.

Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 3Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

Anirem fent publicitat del calendari tal com es vagin apropant les dates de cada prova i anunciant canvis amb antelació si és que es produeixen com és habitual.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.