EL DIA 18 DE MARÇ BARCELONA DONARÀ LA BENVINGUDA A DÍDAC COSTA

La FNOB (Fundació Navegació Oceànica de Barcelona) convoca a tota la comunitat nàutica a donar la benvinguda a Barcelona a Dídac Costa, que va complir el seu somni d’acabar la Vendée Globe, la volta al món en solitari sense escales ni assistència, el passat dia 23, després de 108 dies en el mar.
Dídac Costa, que va participar en la regata com a ambaixador de la Barcelona World Race, ho va fer a bord del Kingfisher, l’històric IMOCA 60 de la Fundació que acumula 5 voltes al món.

Ja s’han iniciat les gestions amb els Patrons de la FNOB, l’Ajuntament, La Cambra de comerç, la Fira i el Port de Barcelona, així com amb les federacions de vela, els clubs, la premsa especialitzada, l’escoles que han seguit la seva gesta, les entitats públiques i col·lectius ciutadans de l’àmbit de l’esport i de la nàutica i en definitiva, tots aquells que puguin contribuir al fet que aquesta sigui una benvinguda històrica en la qual estiguin tots els amics de Dídac.

En els propers dies i una vegada s’hagi coordinat amb l’equip de Dídac la previsió exacta de la seva arribada, s’anunciarà el programa i l’horari definitiu de la benvinguda de Barcelona al nostre navegant.
Sens dubte, Dídac serà rebut en el mar per una gran quantitat de vaixells abans d’arribar a la bocana del Port. Les autoritats de la ciutat i tot el públic que ho desitgi, ho rebran a la base de la FNOB, des d’on va partir a la volta al món i on es va dur a terme la preparació del seu vaixell.
Tots els amics de Dídac que han seguit la seva aventura al voltant del món, així com tots els afeccionats a la vela, estan convidats a aquest esdeveniment, que vol ser informal i festiu. Dídac espera poder celebrar el seu retorn amb tots, des dels seus companys de fatigues en la m
ar, fins als centenars de nens que han seguit la seva volta al món i que tal vegada arribessin un dia a poder complir els seus somnis, com ha fet Dídac.
Mes informació:  http://www.barcelonaworldrace.org/ca/noticies/noticies/el-dia-18-de-marc-barcelona-donara-la-benvinguda-a-didac-costa