Regata 25 de setembre

4 Clubs  – Veles per l’Alzheimer- Trofeu Juan Sebastian Elcano

Aquest diumenge celebrem l’última regata 4 Clubs de l’any. En aquesta ocasió l’organitza el Reial Club Marítim de Barcelona. La regata puntua per a la nostra Lliga anual corresponent al mes de setembre. Per completar la nostra lliga encara queden les regates d’octubre, novembre i desembre.

En aquesta ocasió la regata 4 Clubs ha fet seva la campanya de l’associació Veles per l’Alzheimer promoguda per Edgar Martínez. Està prevista l’assistència de familiars i malalts d’Alzheimer a la sortida de la regata embarcats en una de les “Golondrines” del port de Barcelona.  També participaran en la regata les embarcacions de la Base Mini de Barcelona

Canvi de local

Com sabreu a causa de les obres de remodelació del Port Olímpic, la seu social del club ha canviat d’ubicació.
Des de fa uns dies el club ocupa un mòdul al Moll de Marina que ens permetrà seguir fent la nostra tasca. Aquest diumenge celebrarem la Reunió de Patrons al voltant del nou mòdul al Moll de Marina.

Tornarem a oferir un esmorzar i aprofitarem l’ocasió per repartir Gallardets del Club als socis del club o no tingui embarcació.


Us esperem Diumenge 25 a les 10:30 al final del Moll de Marina.