Regata 4 clubs 14 de març 2021

Naveg@ants!, ens plau molt comunicar-vos que tornem a posar-nos en marxa després d’aquesta aturada involuntària. I ho fem en gran! Pròxim diumenge 14 de març REGATA 4 CLUBS aquesta ocasió organitzada pel CVBadalona.

Com sabeu les regates 4Clubs es fan conjuntament amb el RCNB, RCMB, CVB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC. Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 4Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

Els dies vinents publicarem les Instruccions de Regata i el Canal per la prova.

Per tal de complir amb les normes sanitàries i donar seguretat a tots els participants no hi haurà entrega de premis en aquesta edició i crearem un canal a whatsapp on farem tot el seguiment i anuncis i tanmateix la reunió de patrons.

Necessitem que ens manifesteu la voluntat de pertànyer al grup per mail tot facilitant un telèfon que afegirem al grup de whatsapp i confirmant que ens permeteu fer-ne l’ús específic de rebre informació sobre regates o activitats del Club.

INSTRUCCIONS DE REGATA