XIX Lliga Social – Resultats prova Setembre

Amb un dia fantàstic per prendre el sol i navegar mol tranquil·lament, hem començat la nova temporada de regates al club.

Hi havia moltes ganes de competir de nou: ens hem aplegat 29 vaixells de totes mides i característiques, des de els creuers mes competitius, passant pels monotips de regata, fins als vaixells “clàssics” amb mes anys, però amb les mateixes ganes d’arribar el primer.

El vent ha estat fluixet, començant a bufar de l’est; ha anat rolant a Garbí lentament. El recorregut ha estat el clàssic Besos amb desmarcament. La rolada del vent a fet que nomes a l’últim tram fos possible navegar amb espi o asimètric, sempre en un traves mol tancat, encara que alguns vaixells l’han intentat utilitzar al segon tram.

Aquí teniu les classificacions provisionals:

XIX_Lliga_Social_14-15_01_Sept_Gral
XIX_Lliga_Social_14-15_01_Sept_Grups