XVIII Lliga Social – Prova Octubre _Actualit Resultats

Encara que les previsions meteorològiques preveien pluja davant la costa central, el temps ens ha respectat i la pluja s’ha vist mar endins, sense afectar per res al camp de regates, on ha fet sol la major part del temps.

Les previsions de temps s’han complert, amb un vent del est una mica rolon, de força 2-3, i que ha permès muntar un barlovent -sobrevent i completar dues voltes.

La sortida ha sigut una mica embolicada, amb la majoria de vaixells empenyent al voltant de la barca del comitè; tres files de vaixells en paral·lel, no permetien maniobrar als de sotavent, que volien fer fora línia als mes propers a la sortida.

La flota s’ha mantingut agrupada, i les diferencies de temps han sigut mes petites que altres vegades. Segurament cal entrenar mes les maniobres d’espí, ja que en ser els trams tan curts, o s’aixeca i arria ràpid, o els que no l’utilitzen tenen avantatge.

Classificació provisional:

XVIII_LligaCMPO-02_General Octubre 2

Fotos