XVII Lliga Social Prova juny+resultats generals

Com encara no han col·locat la boia del Besos i la pneumàtica del club te el motor en reparació( segurament el muntaran aquesta setmana)  hem repetit el recorregut del mes passat, un bastó a dues voltes.

El comitè ha esperat que el vent s’estabilitzés al SSE per donar la sortida. El vent ha esta fluixet, F2 – 3. El mar planet, amb una mica d’onada de fons, i un sol que ja comença a cremar, per fi arriba l’estiu. Un dia magnífica per regatejar, i una flota de 29 vaixells apuntats i alguns altres que en veure l’espectacle , ens segueixen!!

De moment adjuntem la classificació general d ela prova d’avui. En uns dies tindrem les del grup i les generals de la Lliga, que ja s’ha acabat.

Com sempre,el repartiment de premis el farem al sopar que organitzarem al Setembre per estrenar la nova temporada.

XVII_Regata_Social_8_Prova_General v2

XVII_Regata_Social_8_Prova_Grups

XVII_Regata_Social_General Total 2013-06-02

XVII_Regata_Social_General Grups 2013-06-02