Nous participants a les regates del CMPO

Finalment hem aconseguit portar a la pràctica un conveni de col·laboració signat amb el Centre Municipal de Vela fa mes d’un any, pel que els afiliats al CMV i els socis del CMPO, podien participar a les nostres regates amb una embarcació cedida pel CMV.

A la regata de febrer, tot i el mal temps que va fer (amb vents per sobre dels 25 nusos), un equip patronejat pel nostre soci i instructor del CMV, Albert Albis, va fer la regata.

Estan tan entusiasmats que fins i tot han fet un blog per penjar les seves impressions i algun vídeo:

http://www.vela40.blogspot.com.es/2013/02/regata-open-cmpo-impresiones.html

Aprofitem per recordar a tots els socis de CMPO, que el conveni amb el CMV també dóna dret als socis del CMPO a utilitzar aquest servei, i navegar amb les embarcacions del CMV. Si algú vol utilitzar aquest servei, cal que es posi en contacte amb el Club amb uns dies d’antelació, per coordinar amb el CMV.

Per altra banda, recentment s’han afegit com a socis del club dos patron@s de vaixells que tenen amarrament al Port Olímpic, per participar amb regularitat a les regates, i estem en converses amb una Escola Nàutica amb seu al port per que els seus abonats puguin participar a les activitats del nostre club.