Homenatge del Col.legi Català de Jutges a Teresa Rios

El passat 18 de desembre, en un acte públic, el Col.legi Català de Jutges i Oficials de Regates de la Federació catalana de Vela ha fet un homenatge a 5 tècnics representants dels diferents estaments per la trajectòria desenvolupada a nivell internacional. Un jutge, un àrbitre, un oficial de regates i dos inspectors de medició que de manera habitual desenvolupen la seva activitat més enllà de les nostres fronteres.

Entre els homenatjats, Teresa Rios, sòcia del nostre Club des de la seva fundació, i que durant molts anys va desenvolupar les tasques de comodor del Club i moltes altres feines per la nostra entitat.

El reconeixement ha estat per la seva trajectòria com a mesuradora internacional de vela lleugera i per la seva activitat com a membre d’òrgans internacionals.

Felicitats Teresa!!!