El CMPO fa l'Atlàntic

Et convidem a dos actes de presentació del llibre Buena suerte, mala suerte (Ed. Noray), que explica l’exitosa participació a la regata Gran Prix del Atlántico del Niob 6 amb la tripulació formada majoritariament per socis del Club de Mar del Port Olímpic (3 de 4).

Buena suerte, mala suerte, escrit per Xavier Bordanova, és la crònica verídica de quatre navegants que varen participar amb èxit a la insòlita edició de la regata Gran Prix del Atlàntic, entre les ciutats de Cadis i Santo Domingo. Una aventura nàutica que explica des de dins i sense embuts les dificultats de la preparació d’una regata d’aquesta envergadura, les insospitades incidències de la competició i també convida a reflexionar sobre la vessant humana del projecte: la presa de decisions en entorns de gran incertesa, l’adaptació al canvi, el comportament d’un equip divers però amb objectius comuns, el repte d’ un gran projecte i l’ èxit.

Tambe podràs tenir un avançament de continguts, fotos, vídeos de la regata i opinions a

Dijous 27/09/2012 a las 19:15 a la llibreria Excel.lence ( )
Diumenge 30/09/2012 a las 12:00 al Saló Nàutic de Barcelona ( http://www.salonnautico.com/ca/areas )