XVII Lliga Social CMPO – Prova de Setembre

Els mes regaters ja hem tornat a la competició. Ha començat la nova Lliga Social del Club.

Hem tingut un dia magnífic per recomençar l’activitat: bon temps, sense les calorades d’aquest estiu, sol, i un vent que ha començat fluixet, però que en contra de totes les previsions meteorològiques ha arribat fins a 10-12 nusos, amb una direcció de Sud Sud-Est bastant constant (algunes previsions deien vents variables i intensitats de 3-6 nusos).

El recorregut ha sigut el numeral 2, o sigui al Besos amb una boia de desmarcament. La direcció del vent ha fet que la pujada fos un través una mica obert, i la tornada un través una mica mes tancat, amb el que hem anat força ràpids.

Aquí teniu les classificacions i algunes fotos. Les últimes fotos son d’un aparell de navegar prou extrany que estaven provant a la entrada del port.

Classificació General

Fotos