XVI Regata Nadal Resultats i fotos

cmpo-regata-nadal2010-101

FOTOS

Crònica del dissabte:

S’ha donat la sortida amb uns 13Knts del N i una boia de desmarc prop del dic del port Olímpic. L’Ossa de Toni Guiu i Alex Laplaza ha estat el primer en virar-la, seguit dels Es Tés Uno i Caronte, de Francisco Soldevilla i Carles Comas, que han finalitzat la prova en aquest ordre. El quart ha estat l’esCERT, de Manel Medina, amb Jose Luis Castells a la canya, que en canvi, al caure el vent al llarg de la regata ha acabat en 9ª posició de la general, lluitant en temps real amb el Baldufa de Santiago Pérez, que ha acabat guanyant en temps compensat i és primer del grup dels vaixells petits, seguit del Vegas de Ramon Estrada, que ha perdut posicions amb l’espi.

Tot i una mar de fons que ha posat a prova la nostra capacitat de resistir el mareig, ha estat un dia molt agradable, i una regata força tècnica, degut als constants canvis de direcció i intensitat del vent.

Resultats:

Classificació Grups Prova 1

Classificació General Prova 1

Crònica del diumenge:

El dia amaneix tapat i plovisquejant, un dia fred.

Poc a poc s’aixeca el dia i podem fer l’esmorzar a la terrassa del club, envoltats de les banderoles del nostre patrocinador, Volksagen Sailing Experience, i d’un cotxe que ha portat el concesionari Sarsa Valles, que recolza la promoció.

Fem temps a terra per veure si s’anima el vent, que en estar previst de Nord, es dificil que bufi a Barcelona.

Finalment, prop de les 12:30 sortim a mar per veure si en algun recó trobem una mica de vent, però desprès de passejar al voltant de la boia i el vaixell del comitè, a les 13:30 la prova s’anul·la definitivament, per manca de vent.

Ens trobem tots al restaurant Gnocco, per fer un dinar i ellliurament de premis, conjuntament amb els participants d elaregata Corinthian.

Despres del lliurament de premis, cada vaixell recull una borsa d’obsequis cedits per Volksagen Sailing Experience, i es fa un sorteig d’obsequis cedits per Pastisseria Canal i material i descomptes per uns cursos de la Escola Náutica Port Olímpic.

Classificació final general

Classificació final per grups