Regata 4Clubs 3 d’Abril

Aquest diumenge s’ha celebrat la segona prova de la Regata 4Clubs de Barcelona. El dia va ser fred i amb vent de carácter fluix. En aquesta ocasió s’havien format dos grups per a la sortida el grup “Romeo” (ORC 0-1, 2, 3) i grup “Charly” (ORC 4, 5 i 5C), d’aquesta manera la sortida es descongestiona i és més segura, alhora que menys complicada per als vaixells petits.

Malgrat la intenció era fer un triangle equilàter al vent, les condicions variables i el poc vent van forçar a fer el recorregut clàssic: Sortida (davant del Port Olímpic) – Boia de Desmarque ( 280º) – Boia de Garbí – Boia Besos- Arribada.

La sortida del grup “R” després d’un ajornament es va donar a les 13:12 hores. La sortida del grup “C” no es va donar fins a les 13:42 ja que les condicions enren inestables degut als núvols i el poc vent.

El recorregut del Grup C es va escurçar eliminant el pas per la boia del Besos i amb certes dificultats aquest grup va poder acabar la prova.

Les embarcacions que es dirigien al Besos es van quedar sense vent i a les 14:56 es va anul·lar la regata d’aquest grup.

Podeu consultar els resultats al apartat del WEB de la Lliga.


Despes d’un dia dur a l’aigua el CMPO va oferir un petit berenar cortesía de La Fonda del Port Olímpic on es van repartir premis als primers classificats de cada grup i es va poder recuperar el post regata tant enyorat després dels dos anys de pandèmia.

Ens veiem a l’aigua el proper 1 de maig!