CANDIDATURA ORIOL BADIA / Club de Mar Port Olímpic

Benvolguts Socis,

Com tots sabeu el mandat de la Junta havia arribat al seu fi i es va engegar el procés electoral per a conformar una nova junta.
La candidatura que jo presideixo ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions per a la formació de la nova Junta del Club de Mar Port Olímpic, per tant hem estat escollits per a liderar el CMPO els anys vinents.

Com a president he constituït la Nova Junta i la seva composició ja ha estat enviada al Registre de la Secretaria General de l’Esport per a la seva formalització. Podeu consultar la seva composició a la web del Club.

La nova Junta s’ha proposat afrontar els nous reptes que es presenten pel davant amb energia renovada i tota la il·lusió imaginable. Entre els més importants hi ha el canvi estructural i de l’administració del Port Olímpic, que durà a terme una profunda transformació de l’espai i els seus equipaments, i el penós transit de la pandèmia per les nostres vides que posa en dificultat les activitats esportives i socials del Club.

De cara a la nova situació del Port Olímpic la junta es proposa millorar la condició del CMPO com a club de creuer del Port Olímpic, i que la nova administració així ens ho reconegui. De la mateixa manera es regularitzarà la situació i condicions del local actual i de cara als anys vinents de transformació.

Pel que fa a la pandèmia és intenció de la Junta de recuperar l’activitat com més aviat millor, sempre respectant la legislació i les recomanacions de seguretat. Pot ser que veiem reunions de patrons virtuals o per VHF o altres modalitats que ens permetin garantir la seguretat de tots els socis i tripulants.
També en l’àmbit esportiu es reforçarà la col·laboració amb els clubs veïns per a seguir amb el gran projecte que significa la regata 4 clubs.

Afrontarem aquests reptes tot mirant endavant i per seguir sent un referent a la ciutat de Barcelona de les regates de creuer i ho farem de la mà dels socis, la força que ha estat empenyent el Club de Mar els últims vint-i-sis anys.

Us demanem que feu costat a la nova Junta i que no perdem la il·lusió per construir un llarg futur per l’esport de la vela i la gent que la gaudeix i l’impulsa.

Oriol Badia i Carrau
Barcelona, 11 de novembre de 2020