Naveguem amb la Flama Olímpica

En motiu de l’arribada per mar, el pròxim 20 de setembre, de la torxa olímpica dels Jocs Special Olympics – que se celebraran a la Seu d’Urgell i Andorra La Vella del 4 al 7 d’octubre – us comuniquem que des de la Federació ens agradaria comptar amb la participació de tots els Clubs de Barcelona i dels vostres navegants en el recorregut que farà per aigües de Barcelona.

La torxa partirà, a bord del SailOne Mundus, del Barcelona International Sailing Center a les 14h i navegarà bora el front del litoral de Barcelona fins arribar a les 15:30h a la bocana del Port de Barcelona per fer la rua final fins la zona de les “Golondrines” cap a les 16:30h. Durant aquest recorregut ens agradaria que us suméssiu en aquesta iniciativa tan solidària i que la féssiu extensiva a totes i tots els navegants.

pasApas_torxaOlimpica