El RCMB es complau en anunciar la celebració del Trofeu Santiago Amat

El Reial Club Marítim de Barcelona es complau en anunciar la celebració del Trofeu Santiago Amat per a iots de la classe Creuers ORC, en aigües de Barcelona, els dies 25 i 26 de novembre del 2017.

Les inscripcions s’hauran de dirigir al Reial Club Marítim de Barcelona a l’adreça Moll d’Espanya s/n , 08039 de Barcelona abans de les 9.00 hores del 24 de novembre, a través del correu electrònic creuers@maritimbarcelona.org o a través de la pàgina web del club marítim.

El Trofeu Santiago Amat es realitza en record i homenatge al regatista homònim soci del Reial Club Marítim de Barcelona i medallista olímpic. Santiago Amat Cansino, nascut a Barcelona el 22 de juny del 1887, va ser un regatista català campió d’Espanya de la Classe Snipe als anys 1944, 1946 i 1951.

La participació es gratuita pels socis del Club de Mar Port Olímpic

Santiago Amat Anunci de Regata