Dídac Costa arribarà finalment a Barcelona el 25 de març

Vendee Globe

El programa previst inicialment per al dia 18 es modifica per al dissabte 25 de març. Després d’alguns retards a causa d’una meteorologia difícil, Dídac ja navega rumb a Barcelona a bord del One Planet One Ocean.

Molts aficionats ja han confirmat que donaran la benvinguda al nostre navegant en mar i en terra. La premsa, les xarxes socials, les institucions i els aficionats s’han fet ressò d’aquesta convocatòria.

Les confirmacions d’assistència van arribant a bon ritme a la seu de la FNOB. La comunitat nàutica s’està mobilitzant per acudir a homenatjar com es mereix el nostre navegant i, per tant, és de preveure una assistència molt nombrosa a la benvinguda d’en Dídac i el seu equip.

En els propers dies i en coordinació amb les institucions i l’equip d’en Dídac, es publicaran els detalls del programa de l’esdeveniment, que preveu que el One Planet One Ocean amarri al moll de la Base Oceànica de la FNOB a les 12h del dissabte 25 de març. Al final d’aquesta nota adjuntem el plànol d’accés.

La FNOB convida a tothom a participar d’aquesta merescuda benvinguda a un navegant que s’ha guanyat el respecte i l’admiració de tots els amants de la vela. La seva capacitat per afrontar i superar les moltes adversitats que ha patit el seu projecte, és un formidable exemple per a un bon nombre d’escolars, que han seguit la seva regata i que estaran també el presents a Barcelona per celebrar la seva arribada.

Us esperem el dissabte 25 de març a la Base Oceànica de la FNOB, al costat de la nova bocana del Port de Barcelona.
didac2