Sortida al Garraf 2016

Ultim avís!!! Apunteu-vos els que volgueu venir hem d’encarregar la carn demà dijous al matí!!!

Aquest 2016, el cap de setmana del 17 i 18 de setembre farem la sortida tradicional al Garraf. Com altres anys, hem demanat l’espai amb les graelles per a fer la costellada. El club s’encarregarà de comprar la carn i les begudes. El primer plat, les postres i la ganes de gresca les heu de portar vosaltres!! Al final repartirem les despeses entre els assistents. (Aprox. 15-20 €/persona). Podeu venir en vaixell o per terra, i si algú vol venir en vaixell i no en te, mirarem de buscar-li un lloc per a fer la travessa. ELS QUE SORTIM DEL PORT OLÍMPIC ENS TROBAREM DAVANT DEL PANYOL SOBRE LES 11 H PER RECOLLIR LA CARN, LES BEGUDES, LES CASSOLES DEL CREMAT, ETC. NECESSITEM SABER QUANS HI SEREM PER ENCARREGAR EL MENJAR I FER RESERVA D’AMARRAMENTS!! Us hi esperem a tots.

Garraf 2017

Nom de qui fa la reserva (obligatori):
Mòbil:
Correu electrònic (obligatori):

¿Quants adults vindreu?:
¿Quants nens?:

Faré nit amb el vaixell: nosi

Omple les 3 caselles de sota si has respòs si a la pregunta anterior.

nom vaixell:
model:
eslora: