XIX Lliga Social CMPO – Prova de Novembre 2014

DSC_0193

Continua el “veroño”!!, aquest temps tan bo per un mes de Novembre.

Amb un dia bastant solejat, una temperatura que permetia anar en màniga curta, el mar planet i un garbí que tímidament ha anat pujant des de els 4 nusos a la hora de la sortida fins uns 8 – 10 nusos cap al final de la prova, hem gaudit d’una regata quasi estiuenca.

A l’hora prevista hem començat la regata, desprès d’una sortida falsa.

El recorregut ha estat el clàssic Besos amb desmarcament. El vent un garbinet.

Aquí teniu les classificacions.

Els jutges han agafat algunes arribades que no es corresponen amb cap vaixell dels que tenim dades d’inscripció. Si algú vol participar a la regata cal que primer faci la inscripció enviant les dades al Club, ja que som capaços de fer moltes coses però no tenim poder endevinatoris encara!

XIX_Lliga_Social_14-15_03_Nov_Gral

XIX_Lliga_Social_14-15_03_Nov_Grups

Fotos