Sortida a Sant Feliu Setembe 2014

 

El passat cap de setmana, aprofitant que teníem un pont de quatre dies, varem fer una sortida en conserva al port de Sant Feliu de Guíxols, com un dels actes especials d’aquest any que celebrem el 20 aniversari del Club de Mar.

Finalment es varen apuntar quatre vaixells del Club, l’Arca, el Lupo, l’Embui i el Tikiitina, i el Pai Pai que va pujar des de el Balís.

La pujada es va fer una mica dispersa, ja que en funció dels plans del dia 11 cada vaixell va sortir a hores diferents. Els que van pujar dijous al matí varen trobar una mica de mar formada i vent de cara. El divendres al matí el dia va estar plàcid i sense vent.

Els plans eren participar el dissabte a la regata social del Club Nàutic Sant Feliu, en un acte de germanor, però els vaixells no van pujar amb tripulació de regata (molts petits grumets) i varem decidir anar a banyar-nos a les cales del costat de Sant Feliu, aprofitant un dia tranquil amb mol sol i poc vent.

A la nit varem fer el sopar a la terrassa del Club Nàutic de Sant Feliu, acompanyats de molts socis que varen venir per terra. El lloc es magnífic i varem tenir d’una nit plàcida amb un resta de lluna i la companyia de tots els amics navegants, explicant cada un les seves aventures al mar.

Diumenge al matí desfilada de vaixells cap a Barcelona,amb un dia tranquil, vent fluixet i de popa, que ens va empènyer suaument una estona cap a casa.

Hem d’agrair al Club Nàutic de Sant Feliu la magnífica acollida que ens varen oferir, deixant-nos els amarraments de franc tot el cap de setmana, i especialment al seu gerent, en Huw Wynn-Edwards.

També li hem d’agrair al Jaume Arcarons les gestions que va fer per preparar la sortida, i a tots els que van acudir per l’esforç d’anar una mica lluny del nostre port base.

FOTOS