XIX Lliga Social del Club de Mar Port Olímpic

Benvolguts navegants:

Després d’unes ben merescudes vacances la XIX Lliga Social del Club de Mar Port Olímpic ja esta aquí i comença el proper cap de setmana, diumenge 7 de setembre. Ja està oberta la pissarra a la web per a les inscripcions.

L’Anunci de la regata, el Formulari d’Inscripció i les Instruccions esta les podeu descarregar aquí:

http://cmpo.cat/2013/08/lliga-social-de-regates/

I el vinent 11 de setembre tenim la sortida social a Sant Feliu de Guíxols.
Tenim amarres gratuïts pels que vulgueu participar, podeu venir el mateix dijous, el divendres o el dissabte. Esperem que aquesta sigui una trobada històrica com a celebració del 20é aniversari del Club.

En els propers dies penjarem el formulari d’inscripció. Ens convindria saber si us apuntareu a la sortida en conserva del divendres o del dissabte, si participareu en la regata a Sant Feliu i/o només vindreu al sopar del dia 13.

El sopar és en un marc incomparable i desde Sant Feliu ens esperen amb tota l’il·lusió que farem una activitat per recordar durant molt de temps.

No us ho penseu! Us esperem a tots.
La junta del Club de Mar Port Olímpic