Prova de juny de la XVIII Lliga social- Actualització resultats

La prova d’avui ha estat l’última Prova de la XVIII Lliga social. Els propers dies publicarem els resultats de la General i General per Grups.

Aprofitem per fer-vos recordatori que el pròxim 28 i 29 de Juny és la sortida al Garraf que cada any convoca a tots els socis del Club de Mar per fer una barbacoa plegats. Aquesta setmana en aquesta web trobareu el formulari d’inscripció i els detalls per apuntar-vos.

La propera regata serà la XVII Regata d’Estiu, dies 12 i 13 de juliol de 2014. Apunteu-vos la data a l’agenda!.

Per aquesta Regata d’Estiu i per a les proves de la Lliga de Club de Mar Port Olímpic 2014/2015 caldrà fer el traspàs al certificat de mesurament ORC.

Com sabeu la Federació Catalana de Vela, per tal de facilitar el traspàs al certificat de mesurament ORC CLUB i ajustant-se a la situació econòmica del país, va acordar subvencionar en un 100% del seu cost l’emissió del primer certificat de ràting ORC CLUB de l’any a tots els que acreditin la tramitació d’un mínim de 3 llicències per barco (vàlides per 1 única embarcació).

Així us demanem que tots els que no teniu aquest certificat de mesurament que no espereu més i procediu al més aviat possible a l’actualització.

Resultats Provisionals de la prova d’avui:

XVIII_Lliga-Prova-Juny_Classificacio General

XVIII_Lliga-Prova-Juny_Classificacio Grups

XVIII_Lliga_Classificacio General

XVIII_Lliga_Classificacio Grups