XVII Regata Home-Dona: resultats i fotos

Sembla que l’estiu no vol marxar. A la prova d’avui hem tingut un dia magnífic per navegar, amb el mar tranquil. El vent de garbí, com sempre, ha començat fluixet i ha anat pujant i rolant cap a sud. El sol, una mica enteranyinat amb alguns núvols alts, però que escalfava prou com per fer tota la regata amb màniga curta.

La sortida ha estat puntual, i a les 12,30 hores. Onze dels dotze vaixells inscrits hem sortit cap a la primera boia del recorregut, un triangle equilàter, amb una distància entre boies de 2 milles.

Pero, les preses han jugat una mala passada a dos vaixells que es disputaven una bona situació a la línia. Tots dos han sortit abans d’hora, amb la mala sort que el comitè els ha identificat i han hagut de de tornar a la línia.

La rolada del Garbí cap al Sud ha fet que el segon tram, que havia de ser un llarg, teòricament, fos un través, i els vaixells amb asimètric han pogut treure millor profit que els espis; això s’ha tornat en contra d’ells en el tercer tram, on el vent s’ha col·locat de popa quasi rodona.

A les 18 hores s’ha fet el lliurament de premis al panyol i desprès hem pres unes pastes (gentilesa de Pastisseria Canal), i cava.

Aquí teniu les classificacions i unes fotos.

Classif-general XVII Home_Dona 2013

Classif-grups XVII Home_Dona 2013

Fotos