Arrossada Masnou 2013

img00288-20130525-1523

25 de maig del 2013

Teníem por de que es repetís el mal temps de la tarde anterior amb alguna tempesta i bastant vent, però al matí el dia estava net, la mar planeta, amb una mica d’onada de fons, i un garbinet creixent.

Cinc vaixells varen sortir del Port Olímpic, Arca, Dos, Bora Bora, Lupo i Nius, cap a les 12 del matí, i ens varem trobar amb el magnífic espectacle dels vaixells participants a la regata Trofeu Godó, mes de 45 vaixells, molts d’ells de categories punteres, força espectaculars.

En arribar a Masnou encara es van afegir cinc persones; en total hem sigut 28 grans i 3 petits.

Bon menjar i moltes anècdotes. Als postres es va anar perfilant una idea que caldrà desenvolupar, però que ja podeu anar donant-li voltes: l’any 2014 farà 20 anys de la fundació del Club, i caldrà fer alguna activitat singular per celebrar-ho. Una idea va ser organitzar una sortida en conserva a les illes.

Aneu rumiant.

Fotos arrossada