XVIII Regata de Nadal – Resultats 15 i 16

Dissabte 15:

Amb un cel que s’ha netejat de núvols, i una temperatura la mar d’agradable  hem fet la primera prova de la Regata de Nadal.

El recorregut ha sigut sortida, boia de desmarcament, Besòs i arribada a la sortida.

Hem tingut un vent mol variable, ratxejat, que a la primera cenyida ens ha obligat a extremar les precaucions, amb puntes de vora de 25 nusos.

La popa capa la boia del Besòs ha sigut desigual, i a mida que ens apropàvem queia el vent, fins quedar encalmat per a un grup de vaixells, els mes tardans.

Ha sigut una enganyifa, ja que a la cenyida de tornada a puja t de nou el vent, i quan ja s’ha acabat la regata tornaven ha marcar puntes de 25 nusos.

Ja tenim els resultats provisionals de la primera prova de la Regata de Nadal.

1 Prova General

1 Prova Grups

Diumenge 16:

Avui el dia ha estat mes tranquil pel que fa a la intensitat del vent, encara que ha sigut rolon com ahir.

Hem fet un recorregut semblant al de ahir, Besòs amb desmarcament, però amb boies per estribord.

Una encalmada a la boia del Besòs a agrupat una mica la flota, perjudicant als mes ràpids, i s’ha format un cert garbuix de vaixells al voltant de la boia, intentant evitar ser arrossegats per la corrent i tocar-la, una de les pitjors malediccions per un navegant.

Finalment a tornat el vent que dubtava entre establir-se de garbí o continuar de ponent, el que ha afavorit els vaixells que han tornat pel bordo de mar front als que s’han acostat a terra.

Aquestes son les classificacions de la prova d’avui, i les globals de la regata:

2 Prova General

2 Prova Grups

Classificació Final General

Classificació Final Grups

A les 18 h hem fet el lliurament de premis al panyol del club, i desprès un sorteig d’un pernil entre els participants que hi eren presents al lliurament de premis. Fins a cinc vaixells no presents  haguessin pogut emportar-se el pernil!!!

Hem tancat l’acte amb unes pastes que ens ha portat en Ramon Estrada de la pastisseria Canal boníssimes.

Fotos

Us desitjem unes bones festes a tot@s.