XVI lliga Social – Prova de juliol

Avui s’han complert les prediccions de la meteo, i hem tingut la regata mes freda de l’any en ple juliol.

Una mica abans de la sortida ha començat a ploure i de seguida a caure pedra. Sort que no era gaire gran i no feia mal!!

El vent ha estat mol variable. A l’hora de donar la sortida bufava de Nord-est amb força 3. La sortida s’ha donat puntual, i els pocs valents que hi eren, han començat la regata en una cenyida en la que calia estar mol atent als roles, ja que el vent variava mol en funció dels lloc i no podies fer cas de la direcció de la resta dels vaixells si es volia guanyar la regata.

En muntar la boia del Besos els primers han preparat l’espí o l’asimètric, i alguns fins i tot l’han aixecat, però una gran rolada del vent els ha fet perdre el rumb a l’arribada, i l’han hagut de recollir.

Aquí teniu les classificacions de la prova i els resultats provisionals de tota la Lliga. recordeu que el lliurament de premis es farà al sopar que organitza el Club, anomenat Sardinada, previst pel divendres 28 de setembre.

Recordeu tambè que el diumenge 2 de setembre començarà la nova Lliga.

Bon estiu a tot@s

XVI_Lliga Classificació Juliol-General

XVI_Lliga Classificació Juliol-Grups

XVI_Lliga Classificació General provisional

XVI_Lliga Classificació-Grups provisional