Resultats Prova Abril XVI Lliga Social

El garbí no s’ha fet esperar gaire, i encara que a la reunió de patrons semblava que es mantindria el llevant que permetia fer una sortida directa a la boia del Besos, quan el comitè ha començat a muntar la sortida, el vent a caigut i de seguida hem vist que el garbí treia el nas. Ràpidament s’ha modificat el camp de regates, introduint una boia de desmarcament i amb un breu aplaçament, s’ha donat la sortida, amb un vent del SSW de força 3.

El mar planet i un bon vent ens han fet gaudir al màxim d ela regata.

Suposem que atrets pel bon temps , alguns vaixells s’han apuntat directament al mar, donant el seu nom al comitè, però no tenim mes dades que un número de vela, i no els considerarem inscrits si no ens fan arribar el full d’inscripció per fax o E-mail amb les dades del full d’inscripció.

Ja tenim els resultats de la prova d’avui:

XVI_LligaClassificació Abril-General

XVI_LligaClassificació Abril-Grups