XVI Lliga Social Prova de febrer

Tot i les prediccions de que hauríem de posar cadenes per sortir del port, hem pogut fer la regata sense problemes.

El dia ha estat fresquet, però 21 valents havien apuntat el vaixell a la pissarra, i 18 s”han presentat a la línia de sortida.

Qui mes ha fallat ha estat el vent, mol variable d”intensitat i direcció, i tot i que una estona abans de la sortida semblava que seguia les prediccions i s”establia de sud, ha començat a jugar a cuit i amagat tan aviat com ha sonat la botzina.

Alguns han vist que tornava a bufar de terra i han aprofitat be les rolades, aconseguint desenganxar-se de la flota, que s”ha estirat. Els mes enrederits han rondinat intentant que la regata s”anul·les, amb la conseqüent protesta dels dels davant, que ja eren a la boia del Besos. Finalment gaire be tothom a pogut acabar la prova

Aquí teniu les classificacions; felicitats al patró i els tripulants del Bromera.

Prova de febrer Classificació General

Prova de febrer Classificació-Grups

XVI_Lliga Social_Classificacio-General

XVI Lliga Social Classificació Grups