Conveni amb el Centre Municipal de Vela (Port Olímpic)

Benvolguts soci@s:

Recentment hem signat un conveni amb el Centre Municipal de Vela, que depèn de la Federació Catalana de Vel, amb la intenció de promocionar les activitats al voltant de la vela, centrant-nos ab els alumnes que fan cursos de creuer al CMV, per tal que coneguin les activitats del nostre club, i s’iniciin al mon de les regates:

El Centre Municipal de Vela ofereix els següents avantatges als socis del CMPO:

  • 1- Descompte d’un 10% en cursos de 8 hores de Vela lleugera, Windsurf, Catamarà i Creuer
  • 2- Descompte d’un 15% en les jornades de formació que es duguin a terme al CMV.
  • 3- Lloguer de creuers amb patró de la flota del CMV per 100€ embarcació/dia, sempre i quan tots els tripulants estiguin en possessió del carnet vela.cat de lleure o d’escola i sempre que hi hagi disponibilitat.
  • 4-Aportar una embarcació de suport a la seguretat, a les regates del CMPO

El Club de Mar Port Olímpic ofereix als alumnes del CMV:

  • 1. Oferir a tots aquells tripulants que hagin participat en les activitats del CMV, el dret a participar en les activitats socials del Club de Mar Port Olímpic sense haver de fer-se’n socis durant l’any en el que hagin fet l’activitat. Rebran comunicació personalitzada per mantenir-los informats.
  • 2. Facilitar que els tripulants de la borsa de tripulants del Club de Mar Port Olímpic es certifiquin en els nivells de formació de la Federació Catalana de Vela.
  • 3. Fomentar i formar navegants en el món de les regates de creuer.

Podeu consultar el text complet:

CONVENI CMV – CMPO -Abril 2011