Resultats provisonals de la VI Regata Solitaris i A2 CMPO

Gran èxit de la regata de Solitaris i A2 que per 6 vegada organitza el Club de Mar del Port Olímpic, amb una participació mai assolida (24 vaixells) en aquesta prova, tot i que amb un gran desequilibri de participants, ja que la majoria l’han fet a dos (es nota que ens fem grans!!).

El pronòstic de temps no era massa clar, i semblava que podíem quedar-nos amb un vent fluixet, però cap a les onze ha començat a bufar un garbí de 10-12 nusos, que ha permès una navegada en popa força ràpida fins a Masnou, però ens ha obligat a tornar fent bordos. El dia força càlid per l’època que estem ha col·laborat al èxit de la regata.

RECORDEU: El lliurament de premis el farem el 30 de gener, a les 11 h, abans de la reunió de patrons de la propera regata.

Nota: si algú te fotos d ela regata, sis plau enviaeu-les al club per fer un album.

CLASSIFICACIONS:

General

Grups

FOTOS