Col·loqui sistemes de rating ORC versus RI – 28-02-2014 19 h

Benvolguts soci@s i amics que navegueu amb nosaltres:

Com alguns haureu sentit, aquest any la Federació Catalana de Vela organitza el campionat de Catalunya de Creuers amb els sistema de rating ORC, trencant amb el sistema que fins ara utilitzem majoritariament els Clubs de Catalunya, el RI.
Per tal de clarificar la situació, hem preparat un col·loqui amb els responsables dels dos sistemes de rating. la RANC gestiona el RI i laFCV fa d’intermediari del sistema ORC que gestiona una entitat amb seu a La Gran Bretanya.
El col·loqui serà el divendres 28 de febrer a les 19h al panyol del club. De 19 a 20 h ens donarà les explicacions un delegat de la RANC i de 20 a 21 h un delegat de la FCV.
Desprès obrirem un col·loqui entre els socis.
Us esperem a tots.
La Junta del Club de Mar Port Olímpic