09 mar 2020
>
El Club del Port Olímpic de Barcelona
Vina a navegar amb Nosaltres!
El Club de Mar Port Olímpic va començar la seva singladura l'any 1994, ja fa més de 25 anys, amb la finalitat de promoure les activitats vinculades amb el mar i la nàutica des de la seva seu en el Port Olímpic de Barcelona.
Veure més
 
Propers esdeveniments
Abr
05

El pròxim 05 d'abril tindrem la regata Club de Mar Port Olímpic que serà alhora la tercera regata 4 Clubs d’aquest any 2020.

Amb col·laboració del RCMB, RCNB i CVB que serveix també com a prova de la Lliga del Club de Mar del mes d'abril.

Aquesta prova l'organitza el nostre Club.

Com sabeu les regates 4Clubs es fan conjuntament entre el RCNB, RCMB, CVB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC. Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 4Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

Participants del Club de Mar Port Olímpic, recordeu que la reunió de patrons és a les 10 al panyol del Club i el senyal d’atenció a les 12h.

A la web del Club podeu trobar les instruccions específiques.

APUNTAT COM MÉS AVIAT MILLOR, NO US HO PERDEU!!!

 
Més
Jun
13-14

Campionat de Catalunya Creuers 2020.

El Club Nàutic Vilanova es complau en anunciar i organitzar per delegació de la Federació Catalana de Vela, el Campionat de Catalunya de Creuers- Gran Premi Aedas Homes sota el Sistema de Mesurament ORC.

El CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CREUERS DE ORC – GRAN PREMI AEDAS HOMES es celebrarà els dies 12,13 i 14 de juny de 2020 en aigües de Vilanova i la Geltrú.

Aquí trobareu tota la informació

 
Més
Mar
20

Sòcia/soci, Per acord de la Junta Directiva, et convoco a l´Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper 20 de març de 2020 a les 19:00 en única convocatoria, al local social del nostre Club al Port Olímpic.

 
Més
Veure tot el Calendari
>
 
L'última experiència que vam viure plegats
FEB 09,
Regata 4 Clubs – classificacions provisionals
Veure Més
Si vols deixar de rebre aquesta comunicació pots comunicar-ho a través de l'email del Club: club@cmpo.cat