08 set 2021
>
El Club del Port Olímpic de Barcelona
Vina a navegar amb Nosaltres!
El Club de Mar Port Olímpic va començar la seva singladura l'any 1994, ja fa més de 25 anys, amb la finalitat de promoure les activitats vinculades amb el mar i la nàutica des de la seva seu en el Port Olímpic de Barcelona.
Veure més
 
Propers esdeveniments
Set
12

Regata 4 clubs 12 de setembre 2021


Com sabeu les regates 4Clubs es fan conjuntament amb el RCNB, RCMB, CVB i el CLUB DE MAR PORT OLIMPIC. Les embarcacions que vulguin participar en aquesta regata ho comunicaran als seus respectius clubs.

Pels participants que facin la inscripció en el Club de Mar a part de la Classificació General de la Prova 4Clubs tindran la classificació corresponent a la Prova de la Lliga del Club de Mar Port Olímpic com és habitual.

L’entrega de trofeus de la classificació general per grups de les 4 prov es de la Barcelona 4 Clubs es farà el diumenge 12 de setembre a les 18.00 hores a les instal·lacions del RCMB. Per tal de contenir el brot epidèmic de la COVID, l’entrega es farà a dos representants de cada embarcació premiada. Per aquest mateix motiu n o hi hauran actes socials.

Recordeu que la senyal d'atenció es a les 11:55h

Apunteu-vos a la pissarra de la web si voleu participar. A la web també trobareu les Instruccions i l'anunci de regata.

 
Més
Set
01

Club de Mar Port Olímpic


En Xavier Sala ha deixat la Secretaria del Club de Mar Port Olímpic.

Desde el Club li volem agrair la seva dedicació, ens deixa un munt d'anècdotes i experiències, totes bones, de ben segur ens retrobarem ben aviat.

La Junta seguirà atenent-vos com fins ara. Us podeu dirigir sempre que vulgueu per mail i amb les coordenades de contacte que podeu trobar en la web del Club.

 
Veure tot el Calendari
>
 
L'última experiència que vam viure plegats
Maig 02,
Regata Lliga Club de Mar Prova de Maig
Veure Més
Si vols deixar de rebre aquesta comunicació pots comunicar-ho a través de l'email del Club: club@cmpo.cat [[UNSUB_LINK_ES]]