14 set 2020
>
El Club del Port Olímpic de Barcelona
Vina a navegar amb Nosaltres!
El Club de Mar Port Olímpic va començar la seva singladura l'any 1994, ja fa més de 25 anys, amb la finalitat de promoure les activitats vinculades amb el mar i la nàutica des de la seva seu en el Port Olímpic de Barcelona.
Veure més
LLICENCIES 2020
Ja pots demanar la teva llicència 2020. Pots trobar aquí tota la informació de com tramitar-la a través del Club i els preus per cada modalitat, simplement cal omplir el formulari corresponent. Si vols que agilitzem la tramitació ens pots avançar per mail còpia del pagament.
Veure més
 
Propers esdeveniments
Set
18

PER ACORD DE LA JUNTA DIRECTIVA, ET CONVOCO A L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA QUE TINDRÀ LLOC EL PRÒXIM 18 DE SETEMBRE DE 2020 A LES 19:00 EN PRIMERA CONVOCATÒRIA I A LES 19:30 EN SEGONA, AL LOCAL SOCIAL DEL NOSTRE CLUB AL PORT OLÍMPIC.


Atesa la importància d'aquesta assemblea (l'ordre del dia la podreu trobar a la web o fent clic AQUÍ) us preguem que ens CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA tanmateix davant de la quantitat d'assistents i per complir amb les normes derivades de la COVID ens permetrà organitzar l'espai de manera adequada. Hi ha prou que ens envieu un mail amb el nom de les persones que assistireu al compte club@cmpo.cat

 
Més
Set
01

ELECCIONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA PER ESCOLLIR PRESIDENT I ELS MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA.


Com sabeu el passat dimarts es van celebrar les eleccions a la Federació Catalana de Vela Catalana que va guanyar la candidatura d'en Xavier Torres amb un 67,27 % de suport.

Es va arribar a una participació del 96,6% del cens de clubs, mentre a les passades eleccions a estaments varen votar el 16,1% del cens de l'estament d'esportistes, el 26,7% de tècnics i el 45,1% de jutges i oficials.

Hem viscut un procés electoral i una campanya dura i agressiva, les dues candidatures s'han hagut d'esforçar i s'han viscut moments de molta tensió.

Tanmateix la candidatura de Jesús Turró ha enviat un comunicat que anuncia la voluntat d'impugnar les eleccions i tramitació d'una demanda penal contra el president, vicepresident i gerent de la FCV.

El Club de Mar Port Olímpic desitja que acabin quan abans tots els afrontaments i divisions i tan aviat com sigui possible la Federació Catalana de Vela es posi a treballar en un nou projecte que faci rumb cap a un futur de la Vela pròsper per tots els que estimem l'esport.

 
Més
Veure tot el Calendari
>
 
L'última experiència que vam viure plegats
JUL 05,
Regata 4 Clubs 05 juliol 2020
Veure Més
Si vols deixar de rebre aquesta comunicació pots comunicar-ho a través de l'email del Club: club@cmpo.cat