Amarristes concessio

El Club de Mar posa a disposició dels amarristes del Port Olímpic aquest formulari amb el propòsit de posar a la seva disposició la informació que disposa el Club en relació al final de la concessió del Port Olímpic.
Si us plau, si sou propietaris d’un dret d’amarre al Port Olímpic de Barcelona ompliu aquest formulari i contactarem amb vosaltres tan aviat ens sigui possible.

Aquestes dades seran emprades exclusivament per a notificar als interessats sobre l'evolució de les negociacions sobre les característiques de la nova concessió del Port Olímpic de Barcelona. En lliurar-les al CMPO, s'accepta que aquest es pugui posar en contacte amb els interessats per a notificar-los aquests canvis, o esdeveniments relacionats amb l'activitat esportiva de vela al port Olímpic. Els interessats poden sol·licitar al CMPO informació sobre les dades recopilades, per demanar qualsevol esmena que es consideri necessària, o donar-se de baixa d'aquesta llista, enviant un missatge a l'adreça de correu electrònic club@cmpo.cat . Aquestes dades no seran compartides amb cap altra organisme.